Bestuur

IMG_8069zwMijn naam is Dick van Burk een geboren geldermalsennaar en woon met mijn vrouw sinds 2011 aan de Rijnstraat in Geldermalsen, getrouwd en vader van twee dochters, vier zoons en opa van negen kleinkinderen. Voor mijn pensionering was ik vertegenwoordiger daarna verkoopleider voor de benelux, bij een grootte internationale fabrikant van landbouwwerktuigen. De laatste jaren voor mijn pensionering was ik zelfstandige ondernemer in verkoop van auto’s en oldtimer tractoren.Mijn hobby’s: Meedoen aan oldtimer evenementen met mijn oude Fordson Dexta tractor bouwjaar 1958 en fietstochten samen met mijn vrouw en of samen met vrienden. Als voorzitter van de HBOGG en samen met het bestuur, kan ik mij inzetten voor de belangen van huurders, zowel bij de huurders persoonlijk, als bij de gemeente en bij de corporatie.

IMG_8084zwMijn naam is Aat Weeda, sinds 1965 inwoner en huurder in de gemeente Geldermalsen. Ik ben gehuwd en heb twee volwassen kinderen.
In de afgelopen tijd is er heel veel veranderd voor zowel huurders als woningcorporaties. Om in die mallemolen van ingrijpende wijzigingen de belangen van de huurders goed in het oog te houden en daar waar nodig te verdedigen, ben ik actief in het bestuur als secretaris van de HBOGG.

 

IMG_8087zwIk ben Jan van de Broek sinds kort tweede secretaris van de HBOGG.
Na zestien jaar Raadslid en twee jaar onafhankelijk voorzitter van twee denktanks, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik las de oproep van het bestuur.
Ik wil me graag inzetten om de belangen van de huurders bij kleurrijk wonen te behartigen. Naast mijn baan als docente economie, wiskunde en rekenen vind ik dit een uitdaging.
Mocht U vragen hebben dan kunt U altijd bij ons, het bestuur terecht.

IMG_8077zwMijn naam is Arie van den Berg, woon sinds 1978 in Geldermalsen. Ben getrouwd en heb twee kinderen die inmiddels de deur uit zijn en ben trotse opa van een kleinzoon. Hobby’s: echte hobby’s heb ik niet zo als wel mag ik graag anderen helpen met uiteenlopende dingen. Van een kwastje verf hier en daar tot het plaatsen van en extra werkblad in de keuken. Ik draag mijn “steentje” bij als vrijwilliger tijdens de Bloesemtocht en Avondvierdaagse.
Waarom ik in de HBOGG zit: voor de belangen van de huurders van de gemeente Geldermalsen en dus ook voor mezelf. Ik kan en wil niet een specifiek onderwerp/probleem noemen daar ik anders andere die een ander probleem hebben wellicht het gevoel geef buiten gesloten te worden.

IMG_8081zwIk ben Herman van der Pol, getrouwd en vader van twee dochters.
Ik werk bij de grootste telecomprovider in Nederland.
Geboren ben ik in Geldermalsen, waar ik nog steeds met plezier woon in, hoe kan het ook anders in een huurhuis van KleurrijkWonen.
Ik ben al jaren lid van de HBOGG. Ik vind het belangrijk dat de huren betaalbaar blijven, dat huurwoningen voor iedereen beschikbaar moeten zijn en blijven. Als bestuurslid kan ik de huurders vertegenwoordigen in de gesprekken met KleurrijkWonen. Gesprekken die gaan over de huurverhoging, het onderhoudsbeleid, prestatieafspraken met de gemeente, servicekosten, enz.
Met alle veranderingen van de afgelopen jaren op het gebied van huren, is het belangrijk dat de huurders goed vertegenwoordig zijn in de gespreken met KleurrijkWonen. De belangen van de huurders komen voor mijn op de eerste plaats.

IMG_8073zwMijn naam is Dirk van Burk, woonachtig in Geldermalsen. Sinds 2016 ben ik toegevoegd aan het bestuur voor de marketing en website. Door zitting te nemen in het bestuur, kom je er achter wat er leeft bij de huurders van Geldermalsen en kun je actief de belangen van huurders behartigen.